실크무덤 The Silk Tomb
북쪽의 항아리 무덤의 거의 '라고 불리는 받고 영장을 작은 무덤의 클러스터 왕실'. One of them is remarkable for the vivid striations in the rock façade, like the wildest shot silk, which led to its being called the Silk Tomb. 그들 중 한명이 바위 벽면에 생생하게 강선에 대한 어떤 실크 무덤 불리는 자사의 LED를 거칠 총에 실크, 같은 놀라운있습니다.
Maybe it was this tomb which, according to Edward Lear, sent his Italian cook, Giorgio, into rhapsodies as they approached 'the east cliff... 어쩌면 그들은 '동쪽 절벽에 접근이, 에드워드 리어에 의하면, 그의 rhapsodies 이탈리아어 요리, 조르지오, 전송이 무덤을했다 ...
with its colors and carved architecture... 자사의 색상 및 증명된 아키텍처와 함께 ...
"Oh master," said Giorgio (who is prone to culinary similes), "we have come into a world where everything is made of chocolate, ham, curry powder, and salmon."' Had Giorgio named the tomb, it would doubtless have had gastronomic rather than couture associations. "오, 마스터,"조르지오 (누가 요리 similes하는 경향이있다), "우리는 세상 모든 초콜릿, 햄 만들어진 것입니다로 와서 카레 가루, 그리고 연어"고 말했다. '조르지오다면 무덤이라는, 그것을 의심했을 패션쇼 협회 식도락보다는했다.
What he omitted, however, here and throughout Petra, were the colors of fresh blackcurrant, blackcurrant ice-cream, peach, apricot, mulberry, saffron, raw steak, buttermilk and caramel. 그가 무엇을 생략하지만, 여기 페트라에 걸쳐 신선한 까막 까치밥 나무의 색상을했다, 까막 까치밥 나무 아이스크림, 복숭아, 살구, 뽕나무, 사프란, 원시 스테이크, 버터와 카라멜.
Maybe it was this tomb which, according to Edward Lear, sent his Italian cook, Giorgio, into rhapsodies as they approached 'the east cliff... 어쩌면 그들은 '동쪽 절벽에 접근이, 에드워드 리어에 의하면, 그의 rhapsodies 이탈리아어 요리, 조르지오, 전송이 무덤을했다 ...
with its colors and carved architecture... 자사의 색상 및 증명된 아키텍처와 함께 ...
"Oh master," said Giorgio (who is prone to culinary similes), "we have come into a world where everything is made of chocolate, ham, curry powder, and salmon."' Had Giorgio named the tomb, it would doubtless have had gastronomic rather than couture associations. "오, 마스터,"조르지오 (누가 요리 similes하는 경향이있다), "우리는 세상 모든 초콜릿, 햄 만들어진 것입니다로 와서 카레 가루, 그리고 연어"고 말했다. '조르지오다면 무덤이라는, 그것을 의심했을 패션쇼 협회 식도락보다는했다.
What he omitted, however, here and throughout Petra, were the colors of fresh blackcurrant, blackcurrant ice-cream, peach, apricot, mulberry, saffron, raw steak, buttermilk and caramel. 그가 무엇을 생략하지만, 여기 페트라에 걸쳐 신선한 까막 까치밥 나무의 색상을했다, 까막 까치밥 나무 아이스크림, 복숭아, 살구, 뽕나무, 사프란, 원시 스테이크, 버터와 카라멜.
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